TÜBİTAK ARDEB Destek Programlarını Tanıtımı ve Proje Hazırlama Eğitimi

25 Eki

’Düzce TTO Proje Destek Birimi’nin ; Tanıtım, Farkındalık, Bilgilendirme faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdiği TÜBİTAK ARDEB Programlarının Tanıtımı ve Proje Önerisi Hazırlama Eğitimleri 2017-2018 akademik dönemde de devam etmektedir. Dönemin ilk etkinliğinde Proje Destek Birimi Uzmanlarının TÜBİTAK ARDEB Destek Programlarını tanıtmasının ardından TÜBİTAK Projeleri Hazırlama süreçleri hakkında bilgiler verilerek eğitim sonunda TÜBİTAK ARDEB Projelerinde yürütücülük tecrübesi olan İki Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesinin  misafir konuşmacı olarak katılması ile sonlanacaktır.

Misafir Konuşmacılar ; Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet BEYCİOĞLU, geçtiğimiz dönem yürütücülüğünü yapmış olduğu ve tamamlanan TÜBİTAK ARDEB 3501 Kariyer Geliştirme Projesi ile ilgili tecrübelerini aktarmasının ardından Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zübeyde Filiz ARSLAN’nın Temmuz 2017’de yürütücü olarak kazanmış olduğu TÜBİTAK ARDEB 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı ‘na hazırlık ve başvuru süreçleri hakkında tecrübelerini katılımcı araştırmacılar ile paylaşacaklardır. Eğitime katılım için başvuru formunun doldurulması önemle rica olunur.

Tarih : 01.11.2017 Çarşamba

Yer : Düzce Üniversitesi İstiklal Konferans Salonu (Yeni Merkezi Derslikler)

Saat : 13.30-17.30

Başvuru Formu : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNruo_GD7_To7o-baz3Bs-ieQzFYS7gX2dvsNRN_DB_ZOrcA/viewform  ‘’