DÜ-KART HİZMETİNİZDE

14 Ara

Değerli Öğrencilerimiz ve Personellerimiz,

Kampüsteki yaşamınızı kolaylaştıracak DÜ-KART artık hizmetinizde...

Öğrenci kimlik kartı, kampüs ve bina güvenlik noktaları ile yemekhanelerde kullanılmak üzere Üniversitemiz Kimlik Kartlarının (DÜ-KART) dağıtımı 07 Aralık 2017 tarihinden itibaren Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır.

Üniversitemiz yemekhanelerinde 11 - 18 Aralık 2017tarihleri arasında kartlı geçiş ile fişli geçiş birlikte yürütülecek olup 18 Aralık 2017 tarihinden itibaren ise tamamen kartlı geçiş uygulanacaktır.

DÜ-KART Akıllı Geçiş Sistemleri entegrasyonu devam etmekte olup, kiosk cihazlarından, sanal pos uygulamasından ve mobil pos uygulamasından yükleme yapılacaktır.

Yükleme Yapmak isteyen tüm personel ve öğrenciler, ana sayfamızda bulunan "DÜ-Kart Para Yükleme" butonunu da kullanabilirsiniz!