Yaz Okulu

25 May

2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Gümüşova Meslek Yüksekokulunda yaz okulunda açılması planlanan ders bulunmamaktadır.

UZEM Aracılığı ile verilen Türk Dili I ve Türk Dili II derslerine yönelik yaz okulu Düzce Meslek  Yüksekokulunda açılması planlanmaktadır. Türk Dili I ve Türk Dili II dersleri için yaz okulu talep edenlerin ders kayıtlarını Düzce Meslek Yüksekokuluna yapmaları gerekmektedir.

UZEM Aracılığı ile verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I , Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerine yönelik yaz okulu ise Fen Edebiyat Fakültesi'nde açılması planlanmaktadır. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I , Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersleri için yaz okulu talep edenlerin ders kayıtlarını Fen Edebiyat Fakültesine yapmaları gerekmektedir.