Askerimize Destek Bayrağımıza Selam Yürüyüşüne Katıldık

Üniversitemiz; Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve güvenliği için kahramanca savaşarak Suriye’de şehit düşen askerlerimize saygı, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek ve şanlı Bayrağımıza bağlılığımızı göstermek amacıyla “Askerimize Destek Bayrağımıza Selam” Yürüyüşü düzenledi.

Rektörlük binası önünde başlayan ve 10 bine yakın katılımın sağlandığı yürüyüşte, bağımsızlığımızın sembolü Türk bayraklarını gururla taşıyarak Suriye rejim güçlerinin menfur saldırısını kınadı. Bahar Kalkanı harekatıyla şehitlerimizin kanını yerde bırakmayan kahraman Mehmetçiklerimize desteklerini hep bir ağızdan haykırdı. Üniversitemiz, Ülkemize, Bayrağımıza ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize bağlılığını her zaman olduğu gibi bir kez daha gösterdi. Gümüşova Meslek Yüksekokulu Olarak Üniversitemizin yürüyüşüne katılım sağladık.

Bir kez daha kahraman şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.